Trabzonspor'da kabus bitti

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun 60. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Sağ kanattan kazanılan serbest

Trabzonspor'da kabus bitti

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.

Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun 60. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici uzak direğe ortasını yaparken, o bölgede iyi yükselen Mustafa Yumlu altı pas üzerindeki kafa vuruşunda takımını öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi.

Ligde üst sıralara yükselmek isteyen iki takımın maçında topa daha çok sahip olan taraf Mutlu Topçu'nun ekibi Gaziantepspor olsa da sonuca giden taraf Trabzonspor'du.

Kalan dakikalarda da maçtaki tempo yükselmezken, golü atan Trabzonspor hanesine de 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Alınan bu sonucun ardından Gaziantepspor , kazanamama serisini 4 maça çıkardı ve 32 puanda kaldı. Trabzonspor ise üst üste 2. kez galip gelerek 36 puana çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Gaziantepspor sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Trabzonspor da evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor