Trabzonspor'da Juventus'a özel taktik

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, zorlu Juventus maçında rakibin karşısına ilk maçta olduğu gibi orta saha oyuncularından oluşan bir sistemle çıkmayı planlıyor. Oyunun ilerleyen bölümlerinde kozlarını kullanmayı hedefleyen genç teknik adam, Juv

Trabzonspor'da Juventus'a özel taktik
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, zorlu Juventus maçında rakibin karşısına ilk maçta olduğu gibi orta saha oyuncularından oluşan bir sistemle çıkmayı planlıyor.
 
Oyunun ilerleyen bölümlerinde kozlarını kullanmayı hedefleyen genç teknik adam, Juventus'un etkili hücum oyuncularını durdurup, hızlı hücumla rakibini avlamaya çalışacak. Colman, Zokora ve Bourceanu'yu 11'de sahaya sürmesi beklenen Hami Mandıralı, aynı zamanda Olcan ve Özer'in de bu üçlüye yardım etmesini isteyecek. Malouda'nın takımla birlikte çalışmalara başlamasına Hami'nin kafası biraz karıştırsa da maç eksiği olan oyuncusunu bu karşılaşmada kullanıp kullanmayacağı ise yapılacak olan antrenmanlardaki durumu belirleyecek.
 
Hücum hattında ise Emre Güral'ın performansından memnun olmayan genç teknik adamın Janko veya Henrique ikilisinden birine şans vermesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler