Trabzonspor'da Jaja ayrımı mı!

Şampiyonluğu averajla kaybeden ve büyük üzüntü yaşayan bordo-mavili takımla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği başarıda rol alan Brezilyalı oyuncu Jaja'nın, takımdan ayrılmaya karar verdiği öne sürülüyor. Devre arası

Trabzonspor'da Jaja ayrımı mı!

Şampiyonluğu averajla kaybeden ve büyük üzüntü yaşayan bordo-mavili takımla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği başarıda rol alan Brezilyalı oyuncu Jaja'nın, takımdan ayrılmaya karar verdiği öne sürülüyor. Devre arasında da ülkesine izinsiz giden ve Antalya kampına geç katılan Jaja'nın, sezonun son maçı olan Karabükspor maçından sonra arkadaşlarına: "Trabzonspor'a bir daha dönmeyeceğim" dediği iddia edildi.

Jaja'nın beklenmeyen bu çıkışının nedeni olarak, Brezilyalı oyuncunun bir türlü Trabzon'a alışamaması olduğu düşünülüyor.

Daha önce de İngiliz ve Fransız takımlarının talip olduğu Jaja'nın aklının, bu teklifler nedeniyle de karıştığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler