Trabzonspor’da iştah kabardı

Spor Toto Süper ligin 24. Haftası Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma ile tamamlanacak.Bordo-Mavililer Gaziantepspor karşılaşmasına mutlak 3 puan almak için çıkacak.Spor Toto Süper Ligde zirvede Beşiktaş’ın kazandığı Galatasaray ve

Trabzonspor’da iştah kabardı

Spor Toto Süper ligin 24. Haftası Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma ile tamamlanacak.Bordo-Mavililer Gaziantepspor karşılaşmasına mutlak 3 puan almak için çıkacak.

Spor Toto Süper Ligde zirvede Beşiktaş’ın kazandığı Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği  haftada Bursaspor rakibini yenmeyi başarırken Başakşehir ise Galatasaray’dan 1 puan almayı başardı.

Zirve ile puan farkını kapatma adına haftayı karlı geçmek isteyen Trabzonspor  ligin 11. Sırasındaki Gaziantepspor’u kendi evinde yenerek 3. Deplasman galibiyetini almak istiyor.Bordo-Mavili ekip 6 eksikle Gaziantep’e giderken Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu karşılaşmada nasıl bir oyun anlayışı benimseyeceği merakla bekleniyor.

Alınacak bir galibiyetin camiada pozitif etki yaratacağının bilincinde olan Bordo-Mavili yönetim futbolculardan galibiyet istedi.

Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor’u yenmesi halinde ligde yeniden 4. Sıraya yükselip Fenerbahçe ile puan farkını 7’ye indirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor