Trabzonspor'da ince ayrıntı

Yayın dağılımındaki 'başarıya endeksli' ayarlamaya yönetimin tepkisi takıma mesaj olarak algılandı. Trabzon´un kurmayları, "Bu açığın toplanacak puanlarla kapanacağı inancındayız" dedi. Trabzon zararda Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki gün yaptığı kri

Trabzonspor'da ince ayrıntı
Yayın dağılımındaki 'başarıya endeksli' ayarlamaya yönetimin tepkisi takıma mesaj olarak algılandı. Trabzon´un kurmayları, "Bu açığın toplanacak puanlarla kapanacağı inancındayız" dedi.

Trabzon zararda

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki gün yaptığı kritik toplantıda yeni yayın gelirleri dağılımıyla ilgili aldığı kararlar en çok Trabzonspor ve Beşiktaş'ı etkilemesine rağmen Karadeniz cephesinden ılımlı mesajlar gelmişti... Sadece şampiyonluğun kriter olarak belirlenmesine tepki gösteren Bordo-Mavililer, başarıya endeksli olarak düzenlenen yeni sistemi ise kesinlikle desteklediklerini vurgulamışlardı.

Hep aynı söylem

Bordo-Mavili yönetimin bu açıklamaları, futbol takımına bir mesaj olarak algılandı. Daha önceki ifadelerinde de sürekli olarak teknik heyet ve ekibine çok güvendiklerini dile getiren idareciler bu kez, “Ortada bizim adımıza hatırı sayılır bir maddi kayıp söz konusu. Bunun farkındayız. Ancak futbolcularımızın gösterecekleri performans ve toplayacakları puanlarla bunun üstesinden geleceğine inanıyoruz” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor