Trabzonspor'da ilk toplantıda skandal

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu ilk toplantısında skandala imza attı.Yargıtay’ın verdiği onama kararı sonrası Divan Kurulu bütün kurulları davet ederek yaptığı toplantıya Disiplin Kurulunu davet etmediği iddia edildi.Disiplin kurulu başkanını telefonla

Trabzonspor'da ilk toplantıda skandal

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu ilk toplantısında skandala imza attı.

Yargıtay’ın verdiği onama kararı sonrası Divan Kurulu bütün kurulları davet ederek yaptığı toplantıya Disiplin Kurulunu davet etmediği iddia edildi.

Disiplin kurulu başkanını telefonla arayan Başkan Ali Sürmen’in  “ Biz toplantı gerçekleştirirken Disiplin Kurulu ortada yok. Siz neden bu toplantıda değilsiniz” sorusuna   “bizim haberimiz yok” cevabı alması ise şaşkınlık yarattı.

Öte yandan bütün kurulların davet edildiği toplantıya istifa eden sicil kurulunun da davet edilmesi ve bu kurulun başkanı Tayfun Sezer’in bu toplantıya katılması, Divan Kurulu’nun  yeni Sicil Kurulu’nu atamadan eski sicil kurulunu toplantıya çağırması da hayretle karşılandı.

Özel Haber: Tuncay Lakot/Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler