Trabzonspor'da ilginç tesadüf

Trabzonspor’da başkanlığı seçildiği ilk günden bugüne eski Başkan Sadri Şener’i sert şekilde eleştiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilginç bir tesadüf yaşadı.Erkan Zengin transferinin ardından yapılan basın toplantısında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Erka

Trabzonspor'da ilginç tesadüf

Trabzonspor’da başkanlığı seçildiği ilk günden bugüne eski Başkan Sadri Şener’i sert şekilde eleştiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilginç bir tesadüf yaşadı.

Erkan Zengin transferinin ardından yapılan basın toplantısında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan için İsveç’e gitmesinin eleştirilmesi üzerine yaptığı açıklamada “ Trabzonspor’un iyiliği için heryere giderim. Biz gidip futbolcuyla resim çektirdikten sonra kimseye kaptırmayız” diyerek eski başkan Şener’e taş atmıştı. Ancak Hacıosmanoğlu aradan 1 hafta geçmeden aynı duruma kendi düştü.  Hamburglu Tolgay Arslan’ı transfer etmek için Ersun Yanal ile birlikte Almanya’ya giden İbrahim Hacıosmanoğlu burada yaptıkları görüşmelerin ardından futbolcuyla birlikte fotoğraf çektirdi. Bu fotoğraf kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılarak büyük yankı uyandırdı. Haber siteleri ve tv lerde flaş olarak gösterilen gelişmenin ardından adeta şok yaşandı.  Futbolcuyla anlaşıp fotoğraf çektiren Hacıosmanoğlu transferin gerçekleşmediğini duyurdu.

Bu gelişmeler Trabzonspor tarihinde ilginç bir tesadüf olarak yerini alırken , Şener ve Hacıosmanoğlu’nun fotoğrafları bordo mavili taraftarların sosyal medyada gün içerisinde en çok konuştuğu konu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler