Trabzonspor'da ikinci bahar

Kolay değil, önce takımın en önemli gol silahı, sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe karşılaşmasından önce ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılıyor. Ardından Malouda, Janko gibi oyuncular sakatlanıyor. Her şeye rağmen sahaya galibiyet

Trabzonspor'da ikinci bahar
Kolay değil, önce takımın en önemli gol silahı, sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe karşılaşmasından önce ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılıyor. Ardından Malouda, Janko gibi oyuncular sakatlanıyor. Her şeye rağmen sahaya galibiyet inancıyla çıkan futbolcular, taraftarların çıkarttığı olaylar nedeniyle daha ilk yarı bitmeden soyunma odasına girmek zorunda kalıyor. Maç tatil ediliyor. Olaylar nedeniyle 6 maç seyircisiz oynama cezası geliyor... Trabzonspor için geçtiğimiz hafta tam anlamıyla kâbus gibiydi. Öyle ki futbolcuların idmanlarda ne yüzü gülüyordu, ne de ağızlarından tek bir kelime çıkıyordu.
 
Hami hocanın zaferi
 
Hami Mandıralı, hafta boyunca takımı Sivasspor maçına taktik olarak değil, psikolojik açıdan hazırlamaya çalıştı. Öğrencileriyle tek tek konuştu. “Kazanın, hem bizi hem de camiayı yeniden güldürün” diyerek futbolcuları motive etmeye çalıştı. Bu emeklerinin meyvesini önceki gün Sivas 4 Eylül Stadı’nda aldı. Oynanan güzel futbol ve böylesi zor bir deplasmanda gelen 4-0’lık zafer, tüm sorunları bir anda bitirdi. Maçtan sonra futbolcuların yaşadığı galibiyet sevinci bile bu zaferin ne kadar farklı anlamları olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Artık yüzler gülüyor
 
Karşılaşma sonrasında takımı ilk kutlayan isim İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Soyunma odasında herkesin yüzü gülerken, Trabzon’a dönüş yolculuğu da neşe içinde geçti. Puan tablosunda Sivasspor’u geçerek 4. sıraya yükselen Fırtına’da artık gözler Kasımpaşaspor maçına çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler