Trabzonspor'da iki transferde işlem tamam!

Gelecek sezon için  transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Elazığspor’da forma giyen  Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Elazığspor’lu yetkililerle görüşerek bu transferleri pa

Trabzonspor'da iki transferde işlem tamam!

Gelecek sezon için  transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Elazığspor’da forma giyen  Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Elazığspor’lu yetkililerle görüşerek bu transferleri para + futbolcu taktiğiyle bitirdiği bildirildi.

Haber61.net spor servisine konuşan Elazığspor 2. Başkanı Korkut Şerifoğulları Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler transferinde Trabzonspor’la kesin olarak anlaştıklarını belirterek “  İki transfer için başkanımız ve Hacıosmanoğlu bir toplantı yaptı. Toplantıdan transfere onay çıktı. Yapılan görüşmelerde iki futbolcunun da transferi için anlaşmaya varıldı.” dedi.

Transferin ayrıntısını da Haber61.net’e açıklayan Şerifoğulları, Trabzonspor’un Serdar için 1.3 Milyon Euro ve Batuhan , Deniz için ise 1.8 Milyon Euro karşılığında anlaşmaya varıldığını söyleyerek artık transferin imzaya kaldığını belirtti.

Haber:Doğan Alayoğlu / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler