Trabzonspor'da İbisevic iddiası!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hoffenheim’in Boşnak yıldızını bitirmek için kolları sıvadı...Bordo-Mavililer, Bosna Hersek Milli Takımı’nın değişmez oyuncusu olan, Hoffenheim’in golcüsü Vedat Ibisevic’in transferi için araş

Trabzonspor'da İbisevic iddiası!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hoffenheim’in Boşnak yıldızını bitirmek için kolları sıvadı...

Bordo-Mavililer, Bosna Hersek Milli Takımı’nın değişmez oyuncusu olan, Hoffenheim’in golcüsü Vedat Ibisevic’in transferi için araştırma başlattı. Şenol Güneş bu oyuncuyu çıplak gözle izleyip son kararını verecek.

17 MAÇTA 18 GOL ATMIŞTI

Sevilla’nın Fildişili 2 orta saha oyuncusu Zokora ve Romariç dışında, Köln’den oynayan Hırvat ön libero Mato Jajalo’yla da ilgilenen Trabzonspor’u transfer listesine yeni bir isim daha girdi; Hoffenheim’ın forveti Vedad İbisevic...

 Bosna Hersek Milli Takımı’nın da değişmezlerinden olan 27 yaşındaki İbisevic, özellikle 2008-09 sezonunda Bundesliga’da 17 maçta attığı 18 gol ve 7 asistle adından söz ettirmişti. Daha sonra ağır bir sakatlık dönemi geçiren İbisevic, geçen sezon ise 34 maçta 12 gol ve 7 asistlik bir performans göstermişti.

2013’E KADAR KONTRATI VAR

Hoffenheim formasıyla bu sezon Bundesliga’da 28 maçta 8 gol atıp, 3 asist yapan 1.88 boyundaki İbisevic’i takibe alan Şenol Güneş, golcü oyuncu hakkında geniş bir rapor istedi. İzleme komitesi de tüm bilgileri sundu. Güneş ilk etapta dağıtıcı özelliği bulunmadığı ve çakılı forvet oynadığı izlenimi edindi.

Buna karşın İbisevic’i yakın takibe alan Güneş’in, bu oyuncuyu çıplak gözle izleyerek transferi için son kararını vereceği öğrenildi. Hoffenheim ile 2013’e kadar kontratı bulunan İbisevic’in bonservisinin ise 7 milyon Euro civarında oluşu düşündürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor