Trabzonspor'da hükmen tehlikesi

Afrika Uluslar Kupası Trabzonspor'a büyük darbe vurdu.İlk yarının son maçında pazartesi günü Balıkesir ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavililer, bu maçta 4 önemli oyuncusundan yoksun kalacak. Cezayirli oyuncu Belkalem sakatlığı nedeniyle milli ta

Trabzonspor'da hükmen tehlikesi

Afrika Uluslar Kupası Trabzonspor'a büyük darbe vurdu.

İlk yarının son maçında pazartesi günü Balıkesir ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavililer, bu maçta 4 önemli oyuncusundan yoksun kalacak. Cezayirli oyuncu Belkalem sakatlığı nedeniyle milli takım aday kadrosundan çıkartılırken, diğer Cezayirli oyuncu Medjani dün milli takım kampına katılmak için Trabzon'dan ayrıldı.

Karadeniz ekibinde Constant Gine, Waris Gana ve Yatabare de Mali milli takımlarına katılmak için ülkelerine gitmek için hazırlandı. Bu oyuncuların Süper Lig'in ilk yarısında Balıkesir deplasmanında forma giyemeyecekleri bildirildi. Ersun Yanal'ın Balıkesir maçı sonrası oyuncuları göndermek istemesi üzerine genel menajer Serhat Altıncı, oyuncuların milli takımları ile temasa geçerek, "Balıkesirspor maçını oynamadan bırakmıyoruz" dediği fakat şok bir cevap aldığı ortaya çıktı.

MECBUREN İZİN VERİLDİ

FIFA kuralları gereği belirtilen tarihte oyuncuların milli takım kamplarında olmaları gerektiği bildirilirken "Eğer göndermez ve futbolcuları oynatırsanız itiraz ederiz. Bunun sonucunda oynadığınız maçta hükmen yenik düşersiniz" denildiği kaydedildi. Bu cevap karşısında eli kolu bağlanan bordomavililerde oyunculara izin verildi.

Karadeniz ekibinde bu durum Ersun Yanal'ın canını sıkarken Balıkesir maçında yabancı olarak sadece Cardozo ve Bosingwa forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler