Trabzonspor'da hedef galibiyet

Trabzonspor Hentbol takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, "Bu hafta ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.Türkiye Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele eden bordo-mavili takımın antrenörü Kaynak,  yaptığı açıklamada, Pazar günü Mersin Hentbol Spor

Trabzonspor'da hedef galibiyet

Trabzonspor Hentbol takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, "Bu hafta ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele eden bordo-mavili takımın antrenörü Kaynak,  yaptığı açıklamada, Pazar günü Mersin Hentbol Spor Kulübü'yle yapacakları maça hazır olduklarını söyledi.

Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kaynak, "İlk maçımızda salondan mağlup ayrıldık. İyi oynuyoruz ama daha da iyi olacağız. Bu hafta ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Ev sahipliği yapacağımız maçta tüm taraftarlarımızı da tribünde görmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak, Pazar günü iyi bir mücadele sergileyeceklerini dile getirerek, rakiplerine hata yaptırıp hızlı hücumlarla sayı arayacaklarını kaydetti.

Mersin Hentbol Spor Kulübü'nün de ilk maçını kaybettiğini anlatan Kaynak, "Onlarda kazanmak isteyeceklerdir ama biz onlara bu fırsatı vermeyeceğiz" dedi.

Kaynak, sakatlığı süren Oleg'in bu hafta oynayamayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler