Trabzonspor'da hedef değişmedi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu sezon başında koydukları hedeften bir sapma olmadığını belirterek, Antalyaspor karşısında 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Denizlispor karşısında hiçkimsenin beklemediği bi

Trabzonspor'da hedef değişmedi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu sezon başında koydukları hedeften bir sapma olmadığını belirterek, Antalyaspor karşısında 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Denizlispor karşısında hiçkimsenin beklemediği bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını hatırlatan Hacısalihoğlu, "Futbolun içinde beklenmeyen neticeler var. Futbolu daha heyecanlı daha enteresan hale getiren bu sonuçlar olsa gerek. Ancak bu olumsuz sonuç bizim koyduğumuz hedeflerde bir sapma oluşturmaz. Sezon başında söylediğimiz gibi Trabzonspor'un bu yılki hedefi Avrupa Kupaları'ndan birine katılmak ve ligi zirvede tamamlamaktır. O nedenle sezon başı planladığımız ve hedeflediğimiz şekilde yolumuza devam
ediyoruz. Bu olumsuz neticeden çıkartılacak dersler var. Düzelecek işler var. Bunları herkes kendi bünyesinde değerlendirir" diye konuştu.

Alınan mağlubiyet sonrası morallerin bozulduğunu ve ardından yaşanan ortamda keyiflerin kaçtığını belirten Hacısalihoğlu, "Ancak bu süreçte daha hoşgörülü ve sabırlı olursak, kulübe sahip çıkan davranışlar sergilersek çok daha doğru işler yapmış oluruz. Çünkü maç sonunda biraz heyecanla, kızgınlıkla maalesef çok olumsuz bir tablo sergilendi. Unutmamak lazım ki şu anda Trabzonspor'un ligdeki konumuna 17 takım gıpta ile bakıyor" dedi.

Hacısalihoğlu, yeni transfer Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun durumu da değerlendirerek, "Alanzinho geçmişiyle bilinen ve çok başarılı olmuş, herkesçe başarısı kabul olmuş bir oyuncu. Bir anlık düşünceyle Trabzonspor'a katılmış bir oyuncu değil. Uzun zamandır izleme ve değerlendirmeler sonucu alınmasına karar verilen bir oyuncudur. Bu konuda biraz zaman tanıyabilirsek hep birlikte göreceğiz ki Trabzonspor'a katkısı olacak. Trabzonspor'un o mevkiideki ihtiyacını karşılayacak bir oyuncudur. Bunun için biraz zaman gerekiyor. Hoşgörülü ve haksızlık yapmadan değerlendirirsek daha iyi olur" diye konuştu.

Zirvede yer alan takımların durumlarına bakmaktan ziyade kendi durumlarına baktıklarını kaydeden Hacısalihoğlu, "Biz kendi başarılarımıza ve kendi yapmak istediklerimize göre bir değerlendirme yapmalıyız. Rakiplerimizin yenilmesi bizim için bir mazeret değildir. Biz kendi işimize bakmalıyız. Ligde bütün maçlar zor. Oynayacağımız bütün maçlar çok önemli. Ligde bu sezon göründüğü gibi büyük dediğimiz takımlar iddialı olmayan bir takıma farklı yenilebiliyor. Bu yıl ligde geçmiş yıllara göre daha heyecanlı
daha enteresan şeyler yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Antalyaspor ile deplasmanda çok zorlu bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, "Antalyaspor maçı önemli maçlarımızdan biri. Rakibimiz inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Ancak bunlar bizi ilgilendirmiyor. Her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Maç sonucunda umuyorum ki gönlümüze göre bir sonuç ile Trabzon'a döneceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler