Trabzonspor'da hedef belli

Spor Toto Süper Lig'de son Gençlerbirliği galibiyetiyle 4. sıraya yükselmeyi başaran Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.Bu sezon ligde beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Avrupa

Trabzonspor'da hedef belli

Spor Toto Süper Lig'de son Gençlerbirliği galibiyetiyle 4. sıraya yükselmeyi başaran Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Bu sezon ligde beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir dönemece giriyor. Bordo-mavililerin deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor maçları bu anlamda büyük bir önem taşıyor. Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı 2 maçı da kazanması halinde Avrupa kapısını büyük bir ölçüde aralamış olacak.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, takımı Avrupa kupalarına taşıma adına büyük bir uğraş verirken, diğer taraftan ise takım içinde yaşanan gelişmeleri çözmek için büyük bir çaba harcıyor. Takım içinde disiplinsiz davranışlara kesinlikle izin vermeyen genç teknik adam, bu konuda camianın desteğini arkasına almış durumda.

Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda oyuncularını rakibin etkili futbolcularına karşı hatalar yapmamaları konusunda uyaran teknik sorumlu Hami Mandıralı, maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu belirtti.

Avrupa yolunda Eskişehirspor deplasmanından 3 puan almaları gerektiğini vurgulayan Mandıralı, "Ofansif anlamda ivme kazanan ve güzel işler yapan bir görüntümüz var. Sahada görev verdiğimiz her oyuncu takım için elinden geleni yapmalı ve diğer yaşanan gelişmeleri bir kenara koyarak, kendini maça motive etmeli. Son haftalarda ortaya koyduğumuz güzel futbolu devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak, ligde bulunduğumuz konum için çok daha iddialı hale geleceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler