Trabzonspor'da hedef 65 bin!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Benfica'ya deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor umutlarını kaybetmedi. Oyunun geneline bakıldığında oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Şenol Güneş, 2-0'lık skora tes

Trabzonspor'da hedef 65 bin!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Benfica'ya deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor umutlarını kaybetmedi. Oyunun geneline bakıldığında oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Şenol Güneş, 2-0'lık skora teslim olmayacaklarını ve ikinci maçta gerek seyirci desteği gerekse iyi oyunlarıyla Benfica'yı eleyeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren kadrosundan Selçuk, Egemen ve Ceyhun'u kaybeden; bu oyuncuların yerine yabancı oyuncular ile kadrosunu güçlendiren bordo mavililerin oynadığı olumlu futbol beğeni topladı. Henrique, Zokora, Celusca ve Adrian sahada sorumluluk alarak uzun süredir Trabzonspor forması giyiyormuş gibi ilk resmi maçlarında oyuna ağırlığını koymayı başardılar.

İkinci maçın hazırlıklarına hemen başlayan Trabzonspor'da Şenol Güneş, antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı. Güneş'in özellikle Glaowacki ile Giray'ı, Saviola, Gaitan ve Cardozo karşısında daha dikkatli olmaları konusunda uyardığı belirtildi.

Öte yandan Benfica maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak Trabzonspor'da gözler taraftarlara çevrildi. Daha önce oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 60 bin taraftar karşısında oynayan bordo mavililer, bu karşılaşmada hedefi 65 bin Trabzonspor taraftarına çıkardı. Resmi siteden yapılan "Tura İnanıyoruz" şeklindeki açıklamada taraftarların Olimpiyat Stadı'na gelmeleri konusunda çağrı yapıldı.

Bu arada Trabzonspor'un 44. kuruluş yıldönümü etkinlikleri önümüzdeki hafta başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler