Trabzonspor'da hangi futbolcuya iyileştirme geliyor?

Trazonspor, bu sezon 29 lig, 13 UEFA Avrupa Ligi ve 1 Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplamda 43 maçta forma giyip 3 kez fileleri sarsan savunma oyuncusu Mustafa Yumlu’nun aldığı ücrette iyileştirme yapacak. 1461 Trabzon’dan A takıma yükseldiği günden it

Trabzonspor'da hangi futbolcuya iyileştirme geliyor?
Trazonspor, bu sezon 29 lig, 13 UEFA Avrupa Ligi ve 1 Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplamda 43 maçta forma giyip 3 kez fileleri sarsan savunma oyuncusu Mustafa Yumlu’nun aldığı ücrette iyileştirme yapacak.
 
1461 Trabzon’dan A takıma yükseldiği günden itibaren ekonomik konuları hiç gündeme getirmeyen ve her sezon performansını daha da artıran Mustafa Yumlu’nun takımdaki bir çok oyuncudan az kazanması, yönetimin de dikkatini çekti. Yönetimin önümüzdeki günlerde Mustafa Yumlu ile bir görüşme yapacağı belirtildi.
 
Özellikle bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Mustafa Yumlu, bordo mavili taraftarlardan da büyük destek görerek takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer almıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler