Trabzonspor'da güneş göründü!

Spor Toto Süper Lig'de uzun bir aranın ardından elde edilen galibiyet ve ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren karşısında alınan 3 puan Trabzonspor'da bahar havası estirmeye başladı.Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu maçına kadar her şeyin dip yaptı

Trabzonspor'da güneş göründü!

Spor Toto Süper Lig'de uzun bir aranın ardından elde edilen galibiyet ve ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren karşısında alınan 3 puan Trabzonspor'da bahar havası estirmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu maçına kadar her şeyin dip yaptığı ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongre kararı alması için muhalefetin baskı yaptığı Trabzonspor'da yakın zamana kadar her şey olumsuz giderken Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste kazanılan iki maçla birlikte kara bulutlar dağılmaya başladı.

Bahar havasının yaşandığı Trabzon'da, önceki maçların aksine Mersin İdmanyurdu ve Lokeren maçlarında kazanma isteğini sahaya yansıtan Karadeniz ekibinde teknik heyet ve futbolcular yakalanan olumlu havanın dağılmaması için kazanma alışkanlığını takıma oturtturmak istiyor.

Bordo-mavili takımın oynadığı olumlu futbol sonrası aldığı galibiyetlerle birlikte uzun bir aradan sonra taraftarların takımı tribünlere çağırması başta kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'i mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler