Trabzonspor'da goller yabancılardan

Trabzonspor'da sezonun ilk bölümünde yabancı oyuncuların gole katkısı çok daha fazla oldu.Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon 12 maça çıkan bordo-mavililer, 15 gol attı. Yabancı oyuncular, rakip fileleri 13 kez havalandırırken yerli oyunc

Trabzonspor'da goller yabancılardan

Trabzonspor'da sezonun ilk bölümünde yabancı oyuncuların gole katkısı çok daha fazla oldu.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon 12 maça çıkan bordo-mavililer, 15 gol attı. Yabancı oyuncular, rakip fileleri 13 kez havalandırırken yerli oyuncular 2 gol kaydetti. Böylece, gol yükünün yüzde 87'sini yabancı oyuncular çekti.

- En golcü Cardozo

Bordo-mavili takımda en golcü oyuncu, attığı 4 golle Oscar Cardozo oldu. Cardozo, ligde İstanbul Başakşehir, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor ile UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Rostov maçında 1'er gol kaydetti.

Medjani, Constant, Belkalem ve Yatabare 2'şer gol atarken Papadopoulos, Yusuf Erdoğan ve Sefa Yılmaz'dan 1'er gol geldi. 

Kadrosunda 8 yabancı oyuncu bulunan bordo-mavili takımda, 6 yabancı gol atma başarısı gösterirken savunma oyuncusu Bosingwa ile sezon öncesi Spartak Moskova'dan transfer edilen Waris, golle tanışamadı.

- 12 maç ve atılan goller

Trabzonspor'un bu sezon gol attığı maçlar şöyle:

Trabzonspor-Rostov (2-0).........................: Medjani, Cordozo

Methalist Kharkiv-Trabzonspor (1-2).........: Constant, Papadopoulos

İstanbul Başakşehir-Trabzonspor (1-1).....: Cardozo

Trabzonspor-Kasımpaşa (1-1)...................: Yusuf Erdoğan

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu (3-1).....: Belkalem, Medjani, Cardozo

Trabzonspor-Lokoren (2-0).......................: Yatabare, Constant

Trabzonspor-Gaziantepspor (4-4).............: Belkalem, Sefa Yılmaz, Yatabare, Cardozo

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler