Trabzonspor'da golcüler ilaç olamadı

Trabznspor'da gol sorununa bir türlü çare bulunamıyor.Trabzonspor'da bir süredir devam eden gol atamama sorunu bu yıl daha da kötüye gitti. Geçen yıl golcü sorunu olan Trabzonspor ligin ilk 5 haftasında rakip filelere 4 gol atarken, bu sezon ise kadrosund

Trabzonspor'da golcüler ilaç olamadı

Trabznspor'da gol sorununa bir türlü çare bulunamıyor.

Trabzonspor'da bir süredir devam eden gol atamama sorunu bu yıl daha da kötüye gitti. Geçen yıl golcü sorunu olan Trabzonspor ligin ilk 5 haftasında rakip filelere 4 gol atarken, bu sezon ise kadrosunda 4 yeni golcü katmasına rağmen yanlızca 2 gol atabildi.

Trabzonspor'un geçen seazon ilk 5 haftasında kaydettiği 4 golün ikisini orta saha oyuncuları atarken diğer iki golü ise Henrique kaydetmişti. Bordo mavili takımda bu sezon ise sadece Cardozo penaltıdan gol atarken, Waris, Yatabare ve sakatlığı süren Deniz Yılmaz henüz golle tanışamadı. Trabzonspor'da bu sezon diğer golü atan ise Yusuf oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor