Trabzonspor’da gidecekler belirleniyor

Trabzonspor’da gelecek yıl planlaması şimdiden oluşturulmaya başlandı.Trabzonspor’da tek hedef olarak Avrupa kupalarına katılma mücadelesi kalırken Bordo-Mavililer bir yandan da gidecek oyuncuları belirlemeye çalışıyor.Trabzonspor’da Genel Menejer Serhat

Trabzonspor’da gidecekler belirleniyor

Trabzonspor’da gelecek yıl planlaması şimdiden oluşturulmaya başlandı.

Trabzonspor’da tek hedef olarak Avrupa kupalarına katılma mücadelesi kalırken Bordo-Mavililer bir yandan da gidecek oyuncuları belirlemeye çalışıyor.

Trabzonspor’da Genel Menejer Serhat Altıncı tam yetkileyle donatılarak gidecek oyuncular ve yapılacak transferlerde  tek yetkili isim olacak. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın 1 ay içerisinde gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili bir rapor hazırlaması bekleniyor. Basında çıkan Constant,Yatabare,Waris satılıyor haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Altıncı henüz Teknik ekipten bize gelen isim yok Teknik direktör Ersun Yanal 1 ay içinde bir rapor hazırlayacak ve bizde koşullar doğrultusunda gelecek ve gidecek oyuncuları belirleyeceğiz ifadelerini kullandı.

Haber 61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor