Trabzonspor'da Gençler hazırlığı

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan oyuncular Tolga, Umut ve Tayfun dü
Trabzonspor'da Gençler hazırlığı
Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan oyuncular Tolga, Umut ve Tayfun düz koşu yaptılar.

Oyuncular düz koşu ve ısınma haraketleriyle başladıkları antrenmanı yarı sahada yaptıkları taktik çalışmasıyla tamamladılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir