Trabzonspor'da gelen var giden yok!

Sezonu 25 futbolcu kadrosu ile tamamlayan Trabzonspor, hiçbir futbolcusunu göndermedi.Trabzonspor'un kiralık olarak başka takımlarda forma giyen futbolcuları Celustka, Jebrin, Aykut Akgün, Batuhan Karadeniz ve Hasan Ahmet Sarı'da yuvaya döndü. Bordo mavil

Trabzonspor'da gelen var giden yok!

Sezonu 25 futbolcu kadrosu ile tamamlayan Trabzonspor, hiçbir futbolcusunu göndermedi.

Trabzonspor'un kiralık olarak başka takımlarda forma giyen futbolcuları Celustka, Jebrin, Aykut Akgün, Batuhan Karadeniz ve Hasan Ahmet Sarı'da yuvaya döndü. Bordo mavili kulüp, pilot takım 1461 Trabzon'dan Barış Memiş ve Batuhan Artarslan'ı da A takımla kampa davet etti.

KADRO ŞİŞTİ

Bordo mavililer, Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'ı da transfer edince kadrodaki futbolcu sayısı 36'ya yükseldi. Sezon başlayana kadar en az 4 takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor'un kamp öncesi ve sonrasında en az 10 futbolcu ile yollarını ayırabileceği dile getirildi.

Bordo mavili takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan yabancılardan Colman, Janko, Bamba, Jebrin ve Celustka için henüz bordo mavili kulübe gelen resmi bir teklif de bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor