Trabzonspor'da GEK planı!

Bordo-mavililer evinde oynayacağı Gençlerbirliği ve deplasmanda üst üste oynayacağı Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında 9 puan çıkartarak bu sezon Avrupa kupalarına katılma yolundaki hedefini tutturmayı planlıyor. Trabzonspor 'GEK' planı adını

Trabzonspor'da GEK planı!
Bordo-mavililer evinde oynayacağı Gençlerbirliği ve deplasmanda üst üste oynayacağı Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında 9 puan çıkartarak bu sezon Avrupa kupalarına katılma yolundaki hedefini tutturmayı planlıyor. Trabzonspor 'GEK' planı adını verdiği maçları kayıpsız geçerek önemli bir engeli aşmanın hesaplarını yaparken, takımın teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, son 2 haftada yaşanan puan kayıpları nedeniyle futbolcularına yarın başlayacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıkları öncesinde bir dizi uyarıda bulunması bekleniyor. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, Hami Mandıralı forvet oyuncularıyla yakından ilgilenecek.
 
GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından yarın başlayacak. Elazığspor maçı sonrası Trabzonspor'a hava şartları nedeniyle sıkıntılı dönen bordo-mavililerde, teknik sorumlu Hami Mandıralı takıma 2 gün izin vererek dinlenmelerini istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor