Trabzonspor'da galibiyet sevinci

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Maliye Milli Piyango'yu 29-23'lük skorla yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, maçta sergiledikleri oyunu devam ettirmeleri halinde ligde bütün takımları yenebileceklerini söyledi.Kaynak, ligin ikinci yarısın

Trabzonspor'da galibiyet sevinci

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Maliye Milli Piyango'yu 29-23'lük skorla yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, maçta sergiledikleri oyunu devam ettirmeleri halinde ligde bütün takımları yenebileceklerini söyledi.

Kaynak, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 15 puanla 6. sırada yer aldıklarını anımsattı.

Arzu ettikleri istekli ve hırslı oyun tarzını Maliye Milli Piyango maçına yansıttıklarını anlatan Kaynak, "Play-off yolunda önemli bir galibiyet daha elde ettik. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkmış ve istediğimizi elde etmiş olduk. Hakemin son düdüğüne kadar olan sürede oyundan asla düşmedik. Sıkı savunma anlayışımız ve hızlı çıkışlarımız galibiyeti getirdi" diye konuştu.

Galibiyetin alınmasında maça ilgi gösteren taraftarların da etkisinin olduğunu vurgulayan Kaynak, "Oyuncularımın mücadele azminden oldukça mutluyum. Kendilerini bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Bizleri bu maçta yalnız bırakmayan ve sürekli destek olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Maçta sergilediğimiz oyunu devam ettirirsek ligde yenemeyeceğimiz takım yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor