Trabzonspor'da forvet tartışması!

Türkiye’de ara transfer dönemi önceki gece kapandı. Yaklaşık 1 aylık transfer sürecinin ardından tartışmaların en çok yaşandığı kulüp Trabzonspor oldu. Taraftarların ve camianın beklentisi, Ocak ayında en az bir forvet alınması yönündeydi. İbrahim Hacıosm

Trabzonspor'da forvet tartışması!

Türkiye’de ara transfer dönemi önceki gece kapandı. Yaklaşık 1 aylık transfer sürecinin ardından tartışmaların en çok yaşandığı kulüp Trabzonspor oldu. Taraftarların ve camianın beklentisi, Ocak ayında en az bir forvet alınması yönündeydi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Berbatov’dan bile kalitelisini alacağız” ve “Yeni golcü, kampa gidecek uçakta yer alacak” açıklamaları, beklentileri oldukça yükseltti. ‘Dünyaca ünlü golcü’ kamp uçağında yer almadı. “Kampa yetişir” demeçleri, “İkinci yarının ilk maçı olan Beşiktaş karşılaşmasında sahada olacak” şeklinde değişti. Bunlar gerçekleşmeyince yöneticilerden, “Transfer dönemi bitmeden kesin olarak bir forvet alacağız” açıklaması geldi. Taraftarlar sabırsızlıkla golcü beklerken, Rumen ön libero Alexandru Bourceanu’ya imza attırılması şok etkisi yarattı.

Akçay: Saygı duyuyorum

Bordo-Mavili renklere gönül verenler, forvet transferi de yapılmayınca adeta küplere bindi. Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetime ağır eleştiriler yöneltildi. Mustafa Akçay ise Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Yönetimin gerek forvet, gerekse diğer konularda gösterdiği çabalara saygı duyuyorum” ifadelerini kullanması, duyduğu sıkıntının yansıması olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor