Trabzonspor'da forvet sıkıntısı

 Trabzonspor'da teknik heyet ve taraftarın beklediği forvet transferinin ara transferin sonu yaklaşmasına rağmen henüz gerçekleşmemesi sıkıntı yarattı.Trabzonspor'da sezon başından itibaren gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferlerin

Trabzonspor'da forvet sıkıntısı

 Trabzonspor'da teknik heyet ve taraftarın beklediği forvet transferinin ara transferin sonu yaklaşmasına rağmen henüz gerçekleşmemesi sıkıntı yarattı.

Trabzonspor'da sezon başından itibaren gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferlerinen yapılmaması taraftarların eleştirilerine yol açtı. Gerçekleşmeyen forvet transferi nedeniyle sosyal medya üzerinden yönetime eleştiriler yönelten taraftarlar, kulübü arayarak forvet transferini sorduklarını belirttiler.

Genç futbolcu Emre Güral'ın son dönemde artan performansına rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde tecrübeli bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Akçay'da transfer beklentisini sürdürdü. Trabzonsporlu yöneticiler ise transfer yapmak için transfer yapmayacaklarını söylediler, "Görüşmelerimiz sürüyor. Kulübümüze yaraşır bir transfer yapmak istiyoruz. Taraftarların sabretmesini istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler