Trabzonspor'da forma savaşı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başına geçmesinin ardından futbolcularına, 'Herkese eşit mesafedeyim. Ön yargılı değilim' mesajını vermesi, futbolcular arasındaki forma savaşını yeniden alevlendirdi.Yaşanan sıkıntılı günleri teknik direktör

Trabzonspor'da forma savaşı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başına geçmesinin ardından futbolcularına, 'Herkese eşit mesafedeyim. Ön yargılı değilim' mesajını vermesi, futbolcular arasındaki forma savaşını yeniden alevlendirdi.

Yaşanan sıkıntılı günleri teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görevine son verip takımı Ersun Yanal'a emanet ederek aşmayı hedefleyen Trabzonspor'da futbolcular arasında yeniden forma savaşı başladı. Bordo-mavililer bazı bölgelerde sıkıntı yaşasa da eldeki alternatifli kadro takım içindeki rekabeti artırıyor. Bordo-mavili takımla çıktığı ilk antrenmanda Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan Yanal, "Herkese eşit mesafedeyim. Ön yargılı değilim" mesajını vermesinin ardından futbolcular, Yanal'ın gözüne girmek için sıkı bir çalışma içine girdi. Antrenman sayısını artıran tecrübeli teknik adam, oyuncuların durumlarını yakından görerek çalışma temposunu planlıyor.

YANAL'IN GELMESİYLE TAKIMA NEŞE GELDİ

Yanal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte futbolcular arasında olumlu bir hava eserken, antrenmanlarda futbolcuların neşeli halleri ise dikkat çekiyor. Yanal, Halilhodzic döneminde tek antrenman yapan bordo-mavililerin antrenman sayısını artırsa da futbolcuların bu durumdan şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Yaşanan olumlu hava takım içindeki rekabeti de artırdı. Forma savaşanın kızıştığı bordo-mavililerde, milli takımlarda bulunan oyuncuların da dönmesiyle forma savaşı daha renkli bir hal alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor