Trabzonspor'da flaş iddia! Kayyuma...

Trabzonspor’da 26 Mayıs 2013 Tarihinde gerçekleşen kongrenin oylamada usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Yargıtay’a taşınmasının ardından verilecek karar merakla beklenirken flaş bir iddia ortaya atıldı.Trabzonspor camiasının merakla beklediği kararın Yarg

Trabzonspor'da flaş iddia! Kayyuma...

Trabzonspor’da 26 Mayıs 2013 Tarihinde gerçekleşen kongrenin oylamada usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Yargıtay’a taşınmasının ardından verilecek karar merakla beklenirken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor camiasının merakla beklediği kararın Yargıtay tarafından onandığı öne sürüldü. Nisan ayında açıklanması beklenen kararda davanın onanmasının resmen açıklanması halinde Trabzonspor yönetimine karar tebliğ edilecek.

Tebliğ tarihinden itibaren bir buçuk ay içerisinde yönetimin kongre kararı almak zorunluluğu oluşacak ve mevcut yönetimin karar alma ile imza yetkisi ortadan kalkacak.

Eğer İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kongre kararı almaz ise Dernekler Yasası’nın hükümlerine göre bordo mavili camiayı oldukça zor günler bekleyecek.

Trabzonspor kayyuma devredilebilir!

Trabzonspor kayyuma devredilebilir!

Mahkemenin Trabzonspor’a kararı tebliğ etmesinin ardından mevcut yönetimin 1.5 ay içerisinde kongre kararı almaması halinde mahkeme kulübü kayyuma devredecek.

Trabzonspor’un kayyuma devredilmesi halinde ise çok daha sıkıntılı bir ortam oluşacak. Kulüp mahkemenin atayacağı bir kişi tarafından yönetilecek ve kayyumun harcama ve ödeme yetkisi olmaması sebebiyle tüm ödemeler askıya alınacak. Trabzonspor için yıkım olabileceği belirtilen kayyum kararı, bordo mavili takımın gelecek yıl takım ve transfer planlamalarını da sekteye uğratacak.

Trabzonspor kayyumdan kılpayı kurtulmuştu!

Trabzonspor kayyumdan kılpayı kurtulmuştu!

 Trabzonspor’da benzer duruma daha önce de yaşamış ancak kayyuma devredilmekten  kılpayı kurtulmuştu.

Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim  16 Aralık 2007 yılında yapılması gereken seçimli kongreyi usulsüz şekilde 10 Şubat 2008 tarihinde gerçekleştirdi. Trabzonspor o dönem, yetkisi bitmesine rağmen 2 ay kulübün başında kalan yönetimin aldığı kongre kararına herhangi bir Trabzonspor üyesinin şikayetçi olmamasıyla kayyumdan kurtuldu.

Eğer herhangi bir üye davacı olsaydı yönetimin kayyuma devredilmesi durumu oluşacaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler