Trabzonspor'da flaş gelişme! KADRO DIŞI...

Trabzonspor’da Colman ve Zokora, teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Malouda’nın durumu ise Mandıralı ile yapacağı görüşme sonrası netlik kazanacak.Teknik heyet ve yönetimle görüşmeden düğün tarihi a

Trabzonspor'da flaş gelişme! KADRO DIŞI...

Trabzonspor’da Colman ve Zokora, teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Malouda’nın durumu ise Mandıralı ile yapacağı görüşme sonrası netlik kazanacak.

Teknik heyet ve yönetimle görüşmeden düğün tarihi alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da evlenen Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora ve düğüne izinsiz olarak giden Arjantinli Gustavo Colman, teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı’nın, "Beni ikna etmek zorundalar" dediği iki oyuncu, Mandıralı ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından yönetime 'kadro dışı bırakılsınlar' raporu veren Hami Mandıralı’nın isteği üzerine yönetim kurulu iki oyuncuyu da süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

MALOUDA BELİRSİZ

Bu arada ailevi nedenlerini gerekçe göstererek ülkesine giden ve ayrılmak istediği yönünde yönetime haber yollayan Florent Malouda, dün gece Trabzon’a döndü ve bu sabah takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Hami Mandıralı’nın bu oyuncuyla yapacağı görüşmenin ardından kadro dışı bırakıp bırakmama yönündeki kararını vereceği belirtildi. Zokora’nın düğününe izinsiz olarak katılan Paolo Henrique ise Hami Mandıralı ve takım arkadaşlarından özür dilemiş, Gençlerbirliği maçında kadroya alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor