Trabzonspor'da flaş gelişme! Affedildi...

 Trabzonspor'da bir süredir kadro dışı olan Zeki Yavru, yönetim kurulu kararıyla takımla çalışmalara başlayacak. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzun kararıyla bir süredir takımımızdan ayrı olarak çalışmalarını

Trabzonspor'da flaş gelişme! Affedildi...
 Trabzonspor'da bir süredir kadro dışı olan Zeki Yavru, yönetim kurulu kararıyla takımla çalışmalara başlayacak.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzun kararıyla bir süredir takımımızdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren futbolcumuz Zeki Yavru bugün itibariyle takımımızla birlikte çalışmalara başlayacaktı" ifadesi kullanıldı.
 
2011 yılında 1461 Trabzon'dan takıma dahil olan Trabzonlu futbolcu, ligin 7'nci haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 4-4'lük beraberlikle sonra eren Gaziantepspor maçının ardından yönetim kurulu tarafından Mustafa Yumlu ile kadro dışı bırakılmıştı.
 
Yumlu ise devre arasında Eskişehirspor'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor