Trabzonspor’da Fırtına şimdilik durdu

Trabzonspor’da transfer şimdilik durduBoşnak teknik adam”  Eğer Sefa’ alındıysa durun. Şimdi takımın son halini bir göreyim ardından ihtiyaç varsa transfer yapabiliriz”Trabzonspor’da transfer taaruzu şimdilik kaydıyla durdu. Bordo Mavili ekip son olarak K

Trabzonspor’da Fırtına şimdilik durdu

Trabzonspor’da transfer şimdilik durdu

Boşnak teknik adam”  Eğer Sefa’ alındıysa durun. Şimdi takımın son halini bir göreyim ardından ihtiyaç varsa transfer yapabiliriz”

Trabzonspor’da transfer taaruzu şimdilik kaydıyla durdu. Bordo Mavili ekip son olarak Kayserispor’lu Sefa Yılmaz’ı KAP’a bildirirken transfere de şimdilik kaydıyla bir süre ara verdi . Bu gün yöneticilerle bir görüşme yapan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç yönetimden transferi bir süre bekletmelerini istedi. 

Boşnak teknik adam yapılan toplantıda yöneticilere “Sefa’yı da aldık, Şimdi takımın son halini bir görmem gerekiyor. Onun için bir süre bekleyin. Yeni transferlerden sonra takımın son durumunu görelim.Bunu  gördükten sonra transfer için gerekenleri söylerim dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor