Trabzonspor'da dev transfer zirvesi!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulunun İstanbul'da transfer zirvesi için toplanacağı bildirildi.Trabzon'da bulunan yöneticilerin de bu sabah İstanbul'a gitmesiyle tam kadro olarak bir araya gelecek bordo-mavili yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncu t

Trabzonspor'da dev transfer zirvesi!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulunun İstanbul'da transfer zirvesi için toplanacağı bildirildi.

Trabzon'da bulunan yöneticilerin de bu sabah İstanbul'a gitmesiyle tam kadro olarak bir araya gelecek bordo-mavili yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncu transferi, takımda gidecek ve kalacak oyuncuların durumunu masaya yatıracak.

Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, bu akşam İstanbul'da yönetim kurulunun tam kadro bir araya geleceğini, toplantının iki gün de sürebileceğini belirterek, "Geçmiş sezonun değerlendirmesi ile gelecek sezona ilişkin bir değerlendirme yapacağız. Toplantının ardından da yol haritasını netleştirip ona göre hareket edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler