Trabzonspor'da dev takas!

Kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin için Eskişehirspor'la görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, transferin gerçekleşmesi için Colman-Erkan takasını da gündeme getirdi. Trabzonspor'un bir süredir transfer gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Erkan Zengin i

Trabzonspor'da dev takas!
Kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin için Eskişehirspor'la görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, transferin gerçekleşmesi için Colman-Erkan takasını da gündeme getirdi.
 
Trabzonspor'un bir süredir transfer gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Erkan Zengin için Eskişehirspor'a bonservis bedeli önerdiği, ancak anlaşma sağlanamayınca Colman- Erkan takasını gündeme getirdiği öğrenildi.
 
Eskişehirspor’un Colman’a sıcak baktığı, ancak Erkan için teklif yapan diğer kulüplerin önerdiği bonservis bedellerinin de oldukça yüksek olduğu belirtildi. Bu arada Trabzonspor'un Erkan dışında Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile de ilgilendiği öğrenildi. Trabzonspor, Eskişehirsporlu futbolcuların transferinde istediği sonucu alamazsa alternatif isimler üzerine yoğunlaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler