Trabzonspor'da Dalya heyecanı

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile Giray Kaçar, teknik direktör Şenol Güneş'in Bursaspor maçında forma şansı vermesi halinde 'dalya' diyecek.Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Gustavo Colman ve Giray Kaçar, Spor Toto Süper Ligi'nin

Trabzonspor'da Dalya heyecanı

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile Giray Kaçar, teknik direktör Şenol Güneş'in Bursaspor maçında forma şansı vermesi halinde 'dalya' diyecek.

Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Gustavo Colman ve Giray Kaçar, Spor Toto Süper Ligi'nin 7. haftasında oynanacak olan Bursaspor maçında forma giymeleri halinde Bordo-mavili forma altında 100. maçlarına çıkacaklar.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, 22 Mayıs 2008'de Trabzonspor ile 2,5 milyon Euro bonservis bedeliyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Böylece Trabzonspor'un tarihindeki ilk Arjantinli futbolcusu oldu. Colman, ilk resmi lig maçına 24 Ağustos 2008'de Ankaraspor karşısında çıkarken, ilk lig golünü 27 Eylül 2008 tarihinde Antalyaspor oynanan ve 3-2 kazanılan maçta attı. 2009-10 sezonunu 9 gol ve 8 asist le kapatan başarılı oyuncu kalitesini ispatlayarak, değerini iki katladı. 28 Haziran 2011
yılında bordo-mavili kulüple masaya oturan Arjantinli oyuncu sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.

Arjantinli oyuncu Trabzonspor formasıyla Avrupa Kupalarında 10 kez forma giyerken 1 de gol attı. 27 Eylül 2011 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Şampiyonlar Ligi'nde atılan ilk gol Colman'ın oldu. Colman penaltıdan Lille'ye attığı gol ile tarihe geçti. Türkiye Kupası'nda 14 kez forma giyen oyuncu 2 gol atarken bir kez de Süper Kupa'da forma giydi. Spor Toto Süper Lig'de ise 99 kez forma giyen oyuncu 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Bordo-mavili futbolcunun Avrupa piyasasındaki değeri ise 17 Milyon 500 Bin TL.  

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar da Spor Toto Süper Lig'de 99. kez bordo-mavili formayı giydi. Colman ile birlikte aynı tarihlerde Trabzonspor ile sözleşme imzalayan başarılı savunma oyuncusu sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatttı. Giray, bordo-mavili forma ile Avrupa kupalarında 9 maçta forma giyerken, Türkiye Kupası'nda 16 maçta forma giyerken süper kupada ise 1 kez forma giydi. Oyuncu bordo-mavili forma ile ligde 4 de gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor