Trabzonspor'da Colman ve Zokora baskısı var mı?

-Haber61.net-Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora’nın sözleşmelerindeki bir madde nedeniyle Bordo mavili kulübün UEFA’ya ceza ödeyeceği ve bu cezadan kurtulmak için Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’ya antrenmana çıkmaları konusunda baskı yapı

Trabzonspor'da Colman ve Zokora baskısı var mı?

-Haber61.net-

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora’nın sözleşmelerindeki bir madde nedeniyle Bordo mavili kulübün UEFA’ya ceza ödeyeceği ve bu cezadan kurtulmak için Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’ya antrenmana çıkmaları konusunda baskı yapıldığı iddialarının ortaya atılmıştı.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre bu durumun Trabzonspor’a özgü bir durum olmadığı ortaya çıktı. Dünya genelindeki bütün kulüplerde bu uygulamanın olduğu öğrenilirken kulüplerin kadro dışı bıraksa dahi oyunculara antrenman yaptırmak zorunda olduğu belirtildi.

HAMİ MANDIRALI’YA BASKI VAR MI?

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı’ya oyuncuların antrenmanlara çıkması konusunda baskı yapıldığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığı bu konudaki kararın kendisine bırakıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler