Trabzonspor'da Colman idmana alındı mı?

Ligin 29. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Hami Mandıralı nezaretinde yapılan antrenmana Malouda yine katılmazken Kaptan Onur ise Gençlerb

Trabzonspor'da Colman idmana alındı mı?
Ligin 29. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına başladı.
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Hami Mandıralı nezaretinde yapılan antrenmana Malouda yine katılmazken Kaptan Onur ise Gençlerbirliği maçında yaşadığı hafif sakatlığın ardından tedbir amaçlı idmana katılmadı.
 
Geçen hafta içi düğünü nedeniyle antrenmana katılmayan Zokora  idmana katılırken izinsiz olarak düğüne giden ve ardından takımla antrenmanlara alınmayan Colman da bugün takımla çalıştı.
 
Disiplinsiz hareketi nedeniyle teknik heyetten ve yönetimden tepki çeken Colman’ın takımla çalışmaya devam edeceği öğrenilirken disiplin cezası verilmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler