Trabzonspor'da çok tartışılıyorlar ama...

Spor Toto Süper Lig'de takımın yediği goller nedeniyle eleştiri konusu olan bordo-mavili ekibin stoper oyuncuları, bu sezon oynanan karşılaşmalarda rakip filelereri 10 kez havalandırmayı başardı.Son haftalarda attıkları gollerle dikkati çeken stoper oyunc

Trabzonspor'da çok tartışılıyorlar ama...

Spor Toto Süper Lig'de takımın yediği goller nedeniyle eleştiri konusu olan bordo-mavili ekibin stoper oyuncuları, bu sezon oynanan karşılaşmalarda rakip filelereri 10 kez havalandırmayı başardı.

Son haftalarda attıkları gollerle dikkati çeken stoper oyuncularına Bursaspor maçında Mustafa Akbaş da eklendi. Akbaş, Bursaspor karşısında attığı beraberlik golüyle takımına 1 puan kazandırırken bordo-mavili takım forması altında da ilk golünü kaydetmeyi başardı.

Trabzonspor'un stoperleri Cezayirli oyuncu Medjani 5 gol, Belkalem 3, Papadopoulos da 1 gol kaydetmişti.

Bordo-mavili takımın İstanbul'da Galatasaray'ı 3-0 yendiği karşılaşmada  2 gol kaydeden Medjani, 3-1 galip gelinen Mersin İdmanyurdu ile 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçında birer gol  atmıştı. Cezayirli oyuncu,Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yendiği maçta da bu sezon takımının ilk golüne imza atmıştı.

Trabzonspor'un bir başka Cezayirli stoperi Essaid Belkalem ise bu sezon 3 gol attı. Medjani ile Mersin İdmanyurdu maçında fileleri havalandıran Belkalem, bordo-mavililerin Gaziantepspor'la 4-4 berabere kaldığı maçta da 1 gol kaydetti. Belkalem, UEFA Avrupa Ligi'nde bordo-mavili takımın sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 3-1 yendiği maçta da 1 gol attı.

Karadeniz ekibinin bu sezon UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında Ukrayna deplasmanında Metalist Kharkiv karşısında galibiyeti getiren golü Yunan savunma oyuncusu Avraam Papadopoulos attı. Yunan stoper, son dakikada attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Trabzonspor, stoper oyuncuların gol attığı maçlarda hiç mağlup olmadı.

HUCÜM OYUNCULARININ 11 GOLÜ VAR

Trabzonspor'da santrforların ise bu sezon 11 golü bulunuyor.

Sezon başında Portekiz'in Benfica Kulübü'nden transfer edilen Cardozo, Gençlerbirliği maçında 3, Torku Konyaspor maçında 2, Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir (penaltıdan) ve Mersin İdmanyurdu maçlarında da 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Cardozo, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanan karşılaşmada da 1 gol atarak resmi maçlarda 9 gol kaydetti.

Yatabare ise ligde Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi'nde de Lokeren maçında birer gol atma başarısı gösterdi.

Trabzonspor'un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani 5 golle , 9 golü bulunan Cardozo'nun ardından en fazla gol atan ikinci oyuncu konumunda bulunuyor.  

STOPER VE SANTRFORALRIN GOLLERİ

Trabzonspor'un stoper ve santrforların oynadığı maçlarda attıkları goller şöyle:

-----------------------------------------------------------

Trabzonspor-Rostov (2-0): Medjani, Cardozo

Metalist Kharkiv-Trabzonspor (1-2): Papadopoulos

İstanbul Başakşehir-Trazonspor (1-1): Cardozo

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu (3-1): Belkalem,Medjani, Cardozo

Trabzonspor-Lokeren (2-0): Yatabare

Trabzonspor-Gaziantepspor (4-4): Belkalem, Yatabare, Cardozo

Trabzonspor-Torku Konyaspor (3-2): Cardozo (2)

Galatasaray-Trabzonspor (0-3): Medjani (2)

Trabzonspor-Metalist Kharkiv (3-1): Belkalem

Trabzonspor-Gençlerbirliği (4-1): Cardozo (3)

Trabzonspor-Çaykur Rizespor (3-2): Medjani

Bursaspor-Trabzonspor (3-3): Mustafa Akbaş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler