Trabzonspor'da Cezayirli krizi

Akhisar Belediyespor mücadelesinin son bölümünde yaşanan pozisyonda Fatih'in büyük tepki göstermesine ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'le saha kenarında bir diyalog yaşamasına neden olan Medjani de Belkalem gibi oyuncuların tepkisini çekmeye başladı.A

Trabzonspor'da Cezayirli krizi

Akhisar Belediyespor mücadelesinin son bölümünde yaşanan pozisyonda Fatih'in büyük tepki göstermesine ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'le saha kenarında bir diyalog yaşamasına neden olan Medjani de Belkalem gibi oyuncuların tepkisini çekmeye başladı.

Ayrıca Halilhodzic'in form grafikleri ne olursa olsun her iki oyuncuyu da sürekli kadroda yer vermesi diğer futbolcuların tepkisini çeken bir başka konu olarak ön plana çıktı. Yerliler gibi yabancı futbolcuların da Cezayirliler'in ayrıcalıklı görüntülerinden rahatsızlık duydukları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler