Trabzonspor'da Cale krizi

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor'un Hollanda'da gerçekleştirdiği 20 günlük kampa katılmayan ve dün Trabzon'a gelerek Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde alt yapı hocaları ile çalışmalara başlayan Cale, bordo-mavili takımdan ayrılmak istediğini yineledi. Kendis

Trabzonspor'da Cale krizi

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor'un Hollanda'da gerçekleştirdiği 20 günlük kampa katılmayan ve dün Trabzon'a gelerek Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde alt yapı hocaları ile çalışmalara başlayan Cale, bordo-mavili takımdan ayrılmak istediğini yineledi. Kendisine isteyen kulüplerin olduğunu iddia eden ve transferi konusunda yardım talep eden Hırvat oyuncuya bordo-mavili kulüp 1 Milyon Euro gibi bir miktarı getirmesini istedi. Menajeri ile birlikte Trabzon'a gelen ve bugün bordo-mavili yöneticilerle tekrar masaya oturan Cale konusunda ise teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği görüş ise büyük bir önem taşıyor.

Trabzonspor'un Hırvat oyuncusu Cale, sezon sonunda kendisini bir takım kulüplerini istediğini ve takımdan ayrılacağını belirterek bordo-mavili kulübün Hollanda kampına katılmadı. Aradan geçen süre zarfından herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamayarak Trabzon'a dönen Hırvat oyuncuyu Trabzonspor ise kâr sağlamadan bırakmak istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor