Trabzonspor'da büyük sevinç

Trabzonspor, Bursaspor maçının ardından ara vermeden Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dünkü maçta 11'de oynayan futbolcular kısa süreli koşunu

Trabzonspor'da büyük sevinç

Trabzonspor, Bursaspor maçının ardından ara vermeden Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dünkü maçta 11'de oynayan futbolcular kısa süreli koşunun ardından salona geçerken diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. Bu arada Bursaspor maçında sakatlanan Celustka, Burak ve Colman da takımla birlikte antrenmana çıktı. Bu futbolcuların ciddi bir sakatlığının olmayışı takımda sevinç yarattı. Bu futbolcuların tedavine devam edileceği ve Antalyaspor maçına hazır hale getirilmeye çalışılacakları belirtildi. Çift kale maçta ise Henrique sergilediği performans ile göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor