Trabzonspor'da bütün gözler onda!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü Romen çalıştırıcı Lucescu ile yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemeyince ibreyi Halilhodzic'e çevirdi."GELECEK SEZON ÇALIŞMASINA BAŞLADIK"

Trabzonspor'da bütün gözler onda!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü Romen çalıştırıcı Lucescu ile yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemeyince ibreyi Halilhodzic'e çevirdi.

"GELECEK SEZON ÇALIŞMASINA BAŞLADIK" İFADESİ

Teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yola devam edilip edilmeyeceği yönünde net bir açıklama yapmayan Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun cumartesi günü yapılan divan genel kurulunda, "Takımımızın başında olacak teknik direktör ile birlikte gelecek sezon için çalışmalarımıza başladık" ifadesini kullandığı dikkati çekti.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mircea Lucescu'yla yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemediği öğrenilirken Trabzonspor, ibreyi Cezayir Milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Vahid Halilhodzic'e döndü. Başkan Hacıosmanoğlu'nun Boşnak teknik direktörle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kaydettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler