Trabzonspor’da buruk bayramlaşma

Trabzonspor’un her sene genelleksel olarak yaptığı bayramlaşma töreninde bu yıl katılımın az olması büyük hayal kırıklığı yaşattı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, CHP il başkanı Yavuz

Trabzonspor’da buruk bayramlaşma

Trabzonspor’un her sene genelleksel olarak yaptığı bayramlaşma töreninde bu yıl katılımın az olması büyük hayal kırıklığı yaşattı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, CHP il başkanı Yavuz Karan, MHP il Başkanı Muammer Demeli,  Trabzon  AK Parti Milletvekilleri,  CHP Trabzon Milletvekilleri, MHP Trabzon Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarından da  bayramlaşmaya katılan olmadı.

Bölgede ki takım başkanlarından sadece Ofspor Başkanı Olcan Saral  ve partililerden de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AKP Merkez İlçe başkanı Temel Altunbaş törene katıldı. Önce bayramlaşma törenlerinde taraftarlar tesislere akın ederken bu bayramlaşma töreninde bordo-mavili severler takımını kimsesiz bıraktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

tatat.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor