Trabzonspor’da bu isimler kaybetti

Trabzonspor’un kadrosunda birçok futbolcunun piyasa değeri artarken bazı futbolcularının piyasa değerlerinin düşmesi dikkatlerden kaçmadı.Trabzonspor yaptığı devre arası transferleri ile adından söz ettirirken özellikle kaptan Onur, Aykut Demir ve İhsak D

Trabzonspor’da bu isimler kaybetti

Trabzonspor’un kadrosunda birçok futbolcunun piyasa değeri artarken bazı futbolcularının piyasa değerlerinin düşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor yaptığı devre arası transferleri ile adından söz ettirirken özellikle kaptan Onur, Aykut Demir ve İhsak Doğan’ın piyasa değerlerinde yaşanan düşüş dikkat çekti 

Sezon başında ayağından yaşadığı sakatlık dolayısıyla 6 ay sahalardan uzak kalan Onur’un 12 milyon Euro olan piyasa değeri 11 milyon Euro’ya düştü.

Devre arası gönderilmesi düşünülen ancak takımda forma şansı bulan ve oynadığı maçlarda etkili bir görüntü sergileyen Aykut Demir’in 4,5 milyon olan piyasa değeri 4 milyon Euro’ya geriledi.

Sezon başında Karabükspor’dan transfer edilen ve Bordo-mavili takımda istikrarlı görüntü sergileyemeyen İshak Doğan’ın ise 2,75 milyon Euro’luk piyasa değeri 2,50 milyon Euro’ya geriledi.

Haber61.Net / Doğan Alayoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor