Trabzonspor'da bombalar patlayacak!

Trabzonspor'da yönetim transferlerle ilgili ser verip sır vermiyor. Transferi yöneten İbrahim Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic ve Burak Gürdal üçlüsünden ise isim almak neredeyse imkansız.Ancak bugün yapılan bir açıklama Trabzonspor taraftarını heyecanlan

Trabzonspor'da bombalar patlayacak!

Trabzonspor'da yönetim transferlerle ilgili ser verip sır vermiyor. Transferi yöneten İbrahim Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic ve Burak Gürdal üçlüsünden ise isim almak neredeyse imkansız.

Ancak bugün yapılan bir açıklama Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran cinstendi. Açıklamayı yapan ise Kurumsal iletişim Direktörü Gökhan Dinç oldu.

Dinç resmi twitter hesabından paylaştığı mesaj ile yönetimin transferde yeni bombalar patlatacağının sinyallerini verdi. Dinç " Bombalar teker teker patlayacak. Uykusuz gecelere hazır ol Trabzon"  şeklinde paylaşımda bulunarak taraftarı da büyük bir beklenti içine soktu.

Trabzonspor'un Cardozo ,Medjani ve Musa'nın ardından hangi isimle bombayı patlatacağı merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor