Trabzonspor'da Benfica alarmı!

Kamp sürecinde gelinen noktayı kurmaylarıyla değerlendiren Güneş, ilk 11'ini de buldu.Türkiye Süper Ligi’nin bu sezonki kaderi belirsizliğini korurken Karadeniz ekibinin önceliği de her açıdan Şampiyonlar Ligi’ne kaymış durumda. Devler Ligi’ne giden yolda

Trabzonspor'da Benfica alarmı!

Kamp sürecinde gelinen noktayı kurmaylarıyla değerlendiren Güneş, ilk 11'ini de buldu.

Türkiye Süper Ligi’nin bu sezonki kaderi belirsizliğini korurken Karadeniz ekibinin önceliği de her açıdan Şampiyonlar Ligi’ne kaymış durumda. Devler Ligi’ne giden yolda 2 ön eleme oynayacak Bordo-Mavililer’in ilk engeli durumundaki Benfica için de kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edildi. Yaklaşık 3 hafta süren Hollanda kampını noktalayan Trabzonspor’da teknik heyet oyuncularına iki gün izin verilirken, kendisi kurmaylarıyla toplantı üzerine toplantı yapıyor.

İlk 11’ini ve sistemini kampta 5 hazırlık maçı oynayarak şekillendirmeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, Portekiz temsilcisinin kamp sürecini de yakından izliyor. Önceki gün yardımcısı Turgut Kural'ı Benfica-Anderlecht hazırlık maçına yollayan deneyimli antrenör, bu ikiliye yarın oynanacak Benfica-Toulouse mücadelesini de takip etmesi direktifini verdi.

Kurmaylarından gelecek olan raporların ardından bir durum değerlendirmesi daha yapacak olan teknik direktör Şenol Güneş, bu görüşmelerinden sonrasında ortaya çıkacak oyun stratejilerini öğrencileriyle paylaşacak.

Son idmanlar kapanacak
İlk maçın deplasmanda olmasını bir avantaj olarak kabul ettiği bilinen Güneş, “Bizim gibi rakibimizin de önemli bir kadro revizyonu var. Şartlar bu anlamda eşit” diyerek bir anlamda tur ümidini de gözler önüne seriyor.

Rakibin en önemli avantajını ise Avrupa deneyimi olarak gören Trabzonspor’un başarılı hocası, her şeye rağmen Şampiyonlar Ligi arzusunun bu avantajın önüne geçebileceğinden emin.

Transferi kapatıp kadrosuna yapılan takviyeleri yeterli gören Şenol Güneş’in önümüzdeki hafta sonuna doğru Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idmanlarını basına ve taraftarlara kapatıp taktik ağırlıklı provalara geçeceği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor