Trabzonspor'da beklenmeyen gelişme!

Sport Ivoire'ye açıklamalarda bulunan Kolo Toure, yeni sezonda Liverpool'da olacağını söyledi.Sezona hazır olduğunu söyleyen Fildişili yıldız, "Ben hala Liverpool'un oyuncusuyum. Hocamla da konuştum. Liverpool forması giymekten dolayı çok mutluyum" şeklin

Trabzonspor'da beklenmeyen gelişme!

Sport Ivoire'ye açıklamalarda bulunan Kolo Toure, yeni sezonda Liverpool'da olacağını söyledi.

Sezona hazır olduğunu söyleyen Fildişili yıldız, "Ben hala Liverpool'un oyuncusuyum. Hocamla da konuştum. Liverpool forması giymekten dolayı çok mutluyum" şeklinde açıklamada bulundu.

Rekabete hazır olduğunu dile getiren başarılı stoper, "Şu an 33 yaşındayım ancak fizik olarak hazır durumdayım. Sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Kariyerimde bazı ciddi sakatlıkları geçirdim fakat kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.

Trabzonspor ile anlaştığı haberlerine açıklık getiren Toure, "Trabzonspor benimle ilgilendi ama ben Liverpool'dan kalmayı seçtim ve bu nedenle çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Premier Lig'de devam etmek istediğini vurgulayan Kolo Toure, "Daha düşük çapta bir lige gidebilirdim, daha çok oynamak için bunu tercih edebilirdim. Ama ben mücadeleci biriyim ve Liverpool'da kalmaya karar verdim. Liverpool'da devam etmek istiyorum" diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler