Trabzonspor'da Barış kayıp

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon teknik direktör Ersun Yanal tarafından PAF takımından A takım kadrosuna dahil edilen ve 'geleceğin yıldızı' olarak lanse edilen 18 yaşındaki genç futbolcu Barış Memiş'in performansı büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Yanal'ın

Trabzonspor'da Barış kayıp
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon teknik direktör Ersun Yanal tarafından PAF takımından A takım kadrosuna dahil edilen ve 'geleceğin yıldızı' olarak lanse edilen 18 yaşındaki genç futbolcu Barış Memiş'in performansı büyük hayal kırıklığı yaratıyor.

Yanal'ın, "Barış'ı kadroya aldığımız günden itibaren kendisini hiç geliştirmedi. Bu konuda çok üzgünüm" diyerek çaresizliğini dile getirdiği öğrenildi. Genç futbolcunun ara transfer dönemine kadar aynı performansı göstermesi durumunda, kiralık olarak başka bir kulübe verilebileceği iddia edildi. Sezon başında 61 numaralı formayı aldığı için oldukça mutlu olan genç futbolcunun ise Yanal'a, "Daha fazla çalışarak sizin gözünüze yeniden gireceğim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor