Trabzonspor'da avrupa mutluluğu!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, Macar ekibi Atomerömü karşısında ilk Avrupa galibiyetlerini kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.Demir, yaptığı açıklamada, ligde üst üste yaşadıkları mağlubiyetlerden sonra Avrupa'da oynayacaklar

Trabzonspor'da avrupa mutluluğu!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, Macar ekibi Atomerömü karşısında ilk Avrupa galibiyetlerini kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Demir, yaptığı açıklamada, ligde üst üste yaşadıkları mağlubiyetlerden sonra Avrupa'da oynayacakları ilk maçı kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Potansiyeli olan bir takım olduklarını vurgulayan Demir, "Atomerömü, karşısında maça çok kötü başlamamıza rağmen, potansiyelimizi açığa çıkarmayı başardık. Tüm oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. EuroChallenge Cup'ta, Atomerömü takımı karşısında elde ettiğimiz galibiyeti, cumartesi günü yine kendi evimizde oynayacağımız Türk Telekom maçıyla seriye dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Taraftara da teşekkür eden Demir, "Kulübümüz hanesine ilk Avrupa galibiyetini kaydettiğimiz için mutluyuz. Hayri Gür Spor Salonu'nda taraftarımız bizi yalnız bırakmadılar ve maçın sonuna kadar da bize destek oldular. Bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor