Trabzonspor'da Artık Jaja'da yok

Başkan Sadri Şener'in Trabzonspor'a transfer ettiği fakat yaptığı disiplinsiz davranışların ardı arkası kesilmeyen Jaja Trabzonspor'dan gönderildiİdmanlara bir futbolcuya yakışmayan tavırlarla çıkan, takımın disiplin kurallarına uymayarak bir Trabzonsporl

Trabzonspor'da Artık Jaja'da yok

Başkan Sadri Şener'in Trabzonspor'a transfer ettiği fakat yaptığı disiplinsiz davranışların ardı arkası kesilmeyen Jaja Trabzonspor'dan gönderildi

İdmanlara bir futbolcuya yakışmayan tavırlarla çıkan, takımın disiplin kurallarına uymayarak bir Trabzonsporlu futbolcudan beklenecek davranışlar içerisinde olmayan, Şenol Güneş'in disiplin ve çalışma prensiplerini yerine getirmeyen Jaja artık yok.

Haber61.net spor servisinin Şenol Güneş'in Jaja'yı takımda istemediği istihbaratı doğrultusunda, Başkan Sadri Şener'le yaptığı görüşmelerde Şener ısrarla Jaja'nın performansından memnun olduğunu söylemesi ve satılmasını onaylayan tavır sergilememesine rağmen Jaja artık yok.

Geçtiğimiz sezon Ukrayna’nın  Metalist Kharkiv kulübünden 4,5 milyon Avro’ya tramnsfer edilen Jaja  5 milyon Euro bonservis bedeli ve satışı halinde %20 opsiyonu Trabzonspor'da olmak koşulu ile Katar kulübü Al Ahli'ye satıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor