Trabzonspor'da Afrika sıkıntısı

Bu yıl Ekvator Ginesi’nin  ev sahipliği yapacağı ve 17 Ocak 8 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak 2015 Afrika Uluslar Kupası’na Trabzonspor kadrosundan  5 oyuncu gitmeye çok yakın. Bordo-mavililerin kadrosunda bulunan Constant,  Belkalem, Medjani, Yat

Trabzonspor'da Afrika sıkıntısı

Bu yıl Ekvator Ginesi’nin  ev sahipliği yapacağı ve 17 Ocak 8 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak 2015 Afrika Uluslar Kupası’na Trabzonspor kadrosundan  5 oyuncu gitmeye çok yakın. Bordo-mavililerin kadrosunda bulunan Constant,  Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris milli takımlarıyla grup maçlarında aldıkları sonuçlarla bir üst tura geçme adına önemli avantajlar yakaladı.

Afrika Uluslar Kupası elemeleri B gurubunda yeralan ve kadrosunda Trabzonspor’dan Belkalem ve Medjani’yi barındıran Cezayir milli takımı oynadığı 6 karşılaşama da 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak gurupta 15 puan ile liderlik koltuğunda otururken aynı grupta yeralan ve kadrosunda Trabzonspor’dan Waris’i bulunduğu Mali Milli takımı ise oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet 3 mağlubiyet alarak grupta 9 puan ile ikinci sırada yeralıyor.

Afrika Uluslar Kupası elemeleri E gurubunda yeralan ve Trabzonspor’dan kadrosunda forvet oyuncusu Yatabare’yi barındıran Gana Milli Takımı grubunda oynağı 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 11 puan ile E grubunda lider bulunuyor.E grubunda yeralan ve Trabzonspor'un orta sahasında görev yapan Constant'lı Gine Milli Takımı oynadığı 6 karşılama da 3 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak grupta 10 puan ile 2. sırada bulunuyor.

26 ocak 2015 Pazartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı ile sonra erecek olan ilk yarı 10 günlük aranın ardından yeniden start alacak. 17 Ocak- 8 Şubat Tarihleri arasında oynanacak Afrika Uluslar Kupası Karşılaşmalarına Trabzonspor’dan 5 oyuncunun gitmesi oldukça yüksek görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler